Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 20.09.2008., 00:58   #1341
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
oke srale uzet ću tebe kao primjer (juan slušaj sad dobro daljnje rečenice)... imao si concept 2 (nisam slušao 2, slušao 6, jako jako zadovoljan zvukom... debelo bi mogao živjet s njima), onda su ti rezonirali na 43hz i odlučio si ih prodati - imho fail, to su kvalitetni zvučnici i oko njih si mogao napraviti puno više tweakinga/razmještaja sobe/zvučnika nego jednostavnog pomirenja sa činjenicom da ti je izvor zvuka fakin integrirana zvučna.

kupio si jamote koji se prodaju u pevecu, hg-u i elipso megamarketu... fail from teh start. da, srale (fleks) ako je jamo takav dragulj vjeruj mi da bi ga otkrili i hvalili svi naokolo i šire (ne svjecki časopisi koliko useri). mislim razmisli malo... fakin diamondi od svojih 200€ su nahvaljeni apsolutno sa svih strana, hell audiofil.net klub ih ima kao rezidente zvučnike kada nema ništa bolje za poslušat (vjeruj mi kad ti kažem, radi se o skupini entuzijasta koji znaju prepoznat dobar zvuk).

međutim ni jamoti nisu bili dobri pa si došao po 3. mišljenje i kroz šumu izbora uzeo bowerse... sve oke. samo me jedna stvar kopka... to što si nakon prodaje concepta i posjedovanja jamota došao na audiofil po savjet za nove zvučnike i jedan od tvojih opcija je bio fakin concept 2?!?!

sorry, ali ja ne razumijem. ti se ne vodiš tuđim mišljenjem i vodi te isključivo tvoj sluh?

upravo je cura pročitala sve postove na ovoj strani i rekla je da smo svi skupa glupi... zapravo zaključak je da žene kolo vode, koliko god mi lupali u hifu

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.09.2008. u 01:08.
syss je offline   Reply With Quote