View Single Post
Staro 19.09.2008., 13:50   #55
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Jel ti to ozbiljno Da ne bi igrao Falloute, Baldure, Icewind Dale, te jos neke druge zbog novih LCD monitora. Ali neka. Onom kome je samo grafika vazna, neka se veseli igrajuci nove isprde koji nemaju veze sa igrivosti.

A s druge strane. Nije problem tih starih igri sto LCD ima nativnu rezoluciju :P, te sto bolje izgledaju na bilo kojem CRT-u. :P

Bas sam prosao Fallout 2 opet prije mjesec dana sa novim patchom.
ma...u ono doba kad su te igre izašle sam ih sve odigrao i završio nekoliko puta....tako da mi sad nije do toga da igram...i nije mi sve do grafike, fallout 3 i nije da se može pohvalit baš posljednjom rječju grafike...evo npr. neverwinter nights 2 je meni jako dobar rpg, a mnogi kenjare po toj igri,i nema bog zna koju grafiku....jest da volim više rpg-ove gdje ima više priče a manje koljaže, odnosno da je to dobro usklađeno (ne volim hack & slash)...nwn2 ima malčice previše koljaže i prelagan je....baldurs gate 2 mi je bio savršen po tom pitanju...
kad smo već kod nwn2, očekujem storms of zehir početkom 11 mjeseca...trebala bi to bit dobra ekspanzija, ispravljeni neki propusti u prijašnjim nastavcima....
mass effect je meni tapija, to mi više liči na pucačinu nego rpg....mislim da svi oni "old school" rpg fanatici koji su igrali poznate fallout, bg2 itd...i ne vole takav tip rpg-a...to bi bio new school rpg
alan_poh je offline   Reply With Quote