Ja sam u prošlom caseu kojeg sam imao (bio je neki macase prastari) imao PI (sa ATX pločom), PII (sa ATX pločom), Athlona XP 1700+ (neklokanog) onda sam kupio drugu ploču za istog i nabrijao ga na 2.2GHz i nabui jaču grafu pa se počeo grijati onda sam otvorio case i tako je stajalo 2-3 godine onda sam u njega strpao A64 venice i na kraju dual core A64 (ovaj isti) tako da se nebi složio s tobom oko toga da se mejnja sa svakom konfom...

Inače na kraju sam kupio ovaj CM690 i ako se ne pokaže neki razlog da se mičem s njega (da izumre ATX standard) ne mislim ga mjenjati neko vrijeme...
Ja big tower nebi kupio zato jer seljakam komp svako malo sim tam i ovaj case je već tak težak da psujem sve po spisku kad ga moram negdje nosit...

Inače i njega ti stanu (kao i u većinu punokrvnih midi towera) sve vrste (desktop) ploča ATX standarda tj ono kaj u njega ne stane ne stane niti u normalni big tower...
Ovaj chief je ono o čem sam i govorio - od 500ak kn počinju ali s obzirom da ćeš ti držati desktop stroj pretpostavljam s naglaskom na igranje (grijanje) pazi kolko i kakvih ventilatora ti ima to što kupuješ jer nema ti goreg nego kad moraš imati turbinu od 120mm da ti ispuhuje toplinu iz casea jer je samo jedan iako ako se stavi na stranicu
ispušne ventove moglo bi bit ok propuha s nima i 120 iza...
Za spire neznam kakav je nisam ništa od njih imao u rukama (govorim o caseovima, ak je to onaj isti spire koji pravi coolere, a valjda je) tako da neću o tome govorit...
Što se napajanja tiče pogledaj si moj sig za jednu grafu i nekoliko diskova ti je taj cors više nego dostatan, to ga niti ne zagrije pošteno...

Što se SLi/Crossfire sistema tiče ovaj PSU ti nema SLI certifikat, neznam ima li ga išta s manje od 500W uopće i nema 8pin PCI-e konektor (niti više PCI-e konektora) tako da ćeš u takvom slučaju morati spajati preko adaptera ako kupiš Cors 450 (ili neki sličan PSU) a ako kupuješ striktno za SLI i "za budućnost" (što IMHO nema smisla) uzmi onda nekaj kaj ima certifikat i dva PCI-e konektora (po mogućnosti da je jedan 8pin) a sad ti vidi kaj ti se sviđa osim fortona PNF to to je sve u rangu 400-500kn...