View Single Post
Staro 19.09.2008., 11:15   #53
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Prvi RPG koji mi je onako pošteno "sjeo" još od Obliviona i KOTORa 2 (igrao sam ih nekako u isto vrijeme) je Mass Effect stvarno dobar RPG zlo je kaj mi se ne čini da ima neki veliki replayability u njemu, mislim ima dosta sistema koje se može istražit ali uglavnom su svi na isti kalup - sletiš s onim roverom, malo se voziš, istražiš aretfakt, istražiš kamen s rudom (ili više njih) opet se malo voziš nađeš na pirate/gethove/teroriste/generičke neprijatelje, ubiješ iste vratiš se na brodd napraviš raport i to je to...
Ima par "ključnih" odluka ali u biti što god napravio nemreš ne doći do ona 4 ključna planeta koja moraš posjetiti i poslje showdown na stanici i to je to...
Nema kao u npr Oblivionu opcija da jednstavno ignoriraš potpuno glavnu priču i rješavaš tome side questova (tako dugo dok ne stupiš u kvatch) ili pak da odma odigraš glavni questline do kraja i uživaš u plodovima slave...

Inače što se shootera tiče meni je najbolji ikad bio Veteran na CoDu, meni je smješno kad na težim razinama u nekoj igri trebaš ispraznit cjeli okvir u protivnika kojeg si prije ubio jednim metkom, ovdje imaš čist račun - ko prvi opali vjerojatno će ukokat drugoga (ako ga pogodi naravno) a ne da mitraljiraš 15s po nekome prije nego padne i onda još 10s pucaš u previjajuće tjelo na podu...

SoF je bio ok ali mi je ipak CoD bolje pogođen...