View Single Post
Staro 18.09.2008., 17:57   #81
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
'

Otisao sam jutros dok su jos i ptice spavale. Dok se okrenuh, topđija je vec pucao za 12. Skroz zaboravio i zadocnio sa dogovorenim pozivom. No pingmachine made trag...

Citiraj:
Autor pingmachine Pregled postova
ok, došao sam maloprije doma, išao sam pogledati tog čuvenog HP-a.
Oklen si došao vrli putnice namjernice?

Smanji misterij i onda nam barem reci koristan podatak đe se to moze vidjeti? Koji ducan/adresa? Pa da pronto pripremim putni nalog

Citiraj:
Autor pingmachine Pregled postova
kut gledanja fantastičan, oštrina slike odlična, sparkle effect neprimjetan... boje deset puta gore nego na slikama koje sam ranije linkao. nekoga neće smetati, nekoga hoće, ali meni osobno je to potpuno neupotrebljivo. ljudi doista izgledaju kao rajčice.
Pa jesi li pokusao barem intervenirati sa preferencijama dok si gledao? Bez kalibracije, onoliko koliko si mogao odokativno pomilovati postavke.

Citiraj:
Autor Index Pregled postova
Sad si me stvarno odvratio od kupovine. Pozdrav.

Ne! Sad si ti odvratio ozbiljnost od samoga sebe u ocima vecine ljudi koji ovo citaju. Pa jel tebi forinte padaju s neba? U svakom postu biti na rubu drugacije odluke i svaki put mijenjati odluke ili naslucivati dal je nesto dobro ili lose ... samo na temelju necega sto ti je netko rekao ili sto si procitao? Pa zar si tako kupio i monitor sa kojeg citas ovaj tekst? Zbilja mi ne ide u glavu da se tako moze nesto kupovati Mislim stvarno, nije do mene da se ikome petljam u njegove stvari. Ali zar ti tako malo povjerenja imas u svoju vlastitu procjenu?

Glavni glavonja i novo cudo u HP Dream Color obitelji je HP LP2480zx DreamColor Display (PDF)

1) HP DreamColor LP2480zx Professional Display

2) First Look: HP LP2480zx DreamColor Display

Ovaj dechec gamutira bez vecih penala kao Nec i Eizo u sRGB-u. Spomen na fimware koji bi (trebao) doci. Pa i u najgorem scenariju. Barem jedan model bi trebao jos nesto nauciti i dobiti od LP2480zx-a. Istina da zx ima visoku cijenu, ali ovo sto nudi... hm, tjera me na kvarne potrosacke misli.

Uglavnom, moram vidjeti 2475W na licu mjesta.

Jos jedan zanimljiviji osvrt novog vlasnika : Is mine faulty?

Odgovor bi po slikama treba biti : DA!
Jer ovo probijanje nema sto raditi na ovom monitoru.

.
Visage je offline   Reply With Quote