Citiraj:
Autor De5tr0yer
Hm... Onda je tvoj "driving skill" prilicno nizak. Jer je meni MW bas zbog toga jer MORAS s murijom se naganjat odlican... A ne samo da ko u carbonu dodes do trke i odes samo iz nje... A murija samo za ukras...
Live for speed okej, i gtr ili nesto realno, no g25 i NFS? Nema sanse da ikakav rekord oboris sa bilo kakvim volanom... Znam iz iskustva... Gamepad sa analognom gljivom je najbolji.
|

lijepo si rekao da mu je driving skill nizak. MW je lagan ali mi ne valja. Ovo sta kazes MORAS ja bi htio da NE MORAM nego ako hocu, zato mi je carbon bolji. ima murije ali ti nije cilj nabit 999999999 bountya.

Nema veze ajmo dalje. Bas bi htio da odvozis s menom jednu trku, ja na volanu a ti na analognom joy-u. probo sam i ja. zadnji pogon + zavoj + bilo koji gas da je na gumb = ciao bella. nemozes regulirat jacinu gasa i tu se okrenes bar u vecini simulacija, u pro streetu nije tak veliki zajeb ak imas zadnji pogon, no ja preferiram prednji. gtr doslovno ne mozes igrat bez volana, a lfs isto tako s tim da fakat trebas znat vozit.