View Single Post
Staro 18.09.2008., 12:25   #189
dubravkocizmek
Kak promijenit nick?
Moj komp

dubravkocizmek's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor mikey_rs Pregled postova
Mapa izgleda poprilično veliko al ipak čekam da to provozam i da se uvjerim. Očekujem dobru igru pa kud puklo da puklo.
Kaj se tiće one izjave da je jedino ProSrot najbolji po pitanju volana: ne bi rekel. Najbolji su baš MW i U2. Čak bolji sa manualnim mijenjanjem brzina. PS igra samo moja mala od 2.5god na volan...

. most wanted i carbon su jedini nfs serijal koji je doslovce nemoguce igrat na volan jer su pre arkadni. Moj osobni poredak NFS serijala za volan:
1. Pro street
2. Underground 2
3. Underground
4. carbon ili mw

Ja kad igram na volan igram na max realnost. Bez ikakvih assistenata ili abs i takvih gluposti. Uvijek je volan podesen na 900° i uvijek mora bit kuplung i h-shifter. niti jedan nfs osim pro streeta nema kuplung a underground i underground 2 nemaju ni h-shifter ali su opet igriviji od carbona i mw.

ak imas g25 probaj live for speed imas za skinut demo na lfs.net ili probaj gtr2 ili r factor. od svih nfs-ova jedino mi je pro street najslicniji po ponasanju auta i volana s tim igrama.

Svaka cast sto dijete ucis od malih nogu sjest za komp ili konzolu. Mene su starci vukli od toga pa sam sad frik za to!

pozz iz zapresica
dubravkocizmek je offline   Reply With Quote