Citiraj:
Autor mikey_rs
Mapa izgleda poprilično veliko al ipak čekam da to provozam i da se uvjerim. Očekujem dobru igru pa kud puklo da puklo.
Kaj se tiće one izjave da je jedino ProSrot najbolji po pitanju volana: ne bi rekel. Najbolji su baš MW i U2. Čak bolji sa manualnim mijenjanjem brzina. PS igra samo moja mala od 2.5god na volan...
|

. most wanted i carbon su jedini nfs serijal koji je doslovce nemoguce igrat na volan jer su pre arkadni. Moj osobni poredak NFS serijala za volan:
1. Pro street
2. Underground 2
3. Underground
4. carbon ili mw
Ja kad igram na volan igram na max realnost. Bez ikakvih assistenata ili abs i takvih gluposti. Uvijek je volan podesen na 900° i uvijek mora bit kuplung i h-shifter. niti jedan nfs osim pro streeta nema kuplung a underground i underground 2 nemaju ni h-shifter ali su opet igriviji od carbona i mw.
ak imas g25 probaj live for speed imas za skinut demo na lfs.net ili probaj gtr2 ili r factor. od svih nfs-ova jedino mi je pro street najslicniji po ponasanju auta i volana s tim igrama.

Svaka cast sto dijete ucis od malih nogu sjest za komp ili konzolu. Mene su starci vukli od toga pa sam sad frik za to!
pozz iz zapresica