Citiraj:
Autor pingmachine
CRT mi lagano umire, gledao sam par zamjenskih ali nisu u najboljem stanju, a što se LCD-ova tiče, to je sve užas... ne znam uopće što bih. 7000 za apple 23" bogami ne dam (ionako ne bih mogao psihički podnijeti bilo što appleovo u svojoj blizini).
|
Moje preporuke su:
NEC 2690WUXi, 26", S-IPS
Dell 2709WFP, 27" - S-PVA
Neznam kolki ciljas, al' meni su ti bili u najuzem izboru, sto zbog odlicnih reviewa, sto zbog oke cijene. Na kraju je uletio bolji "financijski plan" pa sam rastegnuo na 3007WFP.
Vidio sliku na NECu, odlicna, nisam imao zamjerke ali nisam ga ni gledao par sati vec mozda 10ak minuta...
Ovaj DELL nisam vidio, ali po reviewima (procitao 4-5 komada) je mrcina od monitora. Plus, vec onaj 2707 model je imao odlicnu sliku, na 2709 su jos dodali brdo konektora i slicno, a slika sigurno nije losija

.
Appleovi ekrani... neznam, moje osobno misljenje da je to isti k...c kao i svaki drugi S-IPS monitor, osim sto ima manju garanciju (1 godina?!!?) i kosta kao 5 inca veci model kod konkurencije.
Uglavnom, vidio 23" Cinemadisplay, odlicna slika, ali ne i savrsena. Backlight bleeding izrazen na 2 strane, 1 godina garancije, dovoljan razlog da nadjete neki random S-IPS model sa 1" vecom dijagonalom i 3 godine garancije za ~2 soma manje.