Citiraj:
Autor syss
imho... 500 po 500 koliko je popušio na kupi/prodaj je mogao tretirati sobu 5 puta, eventualno druga elektronika da kompenzira sobu koliko se da ili jednostavno kupit zvučnike koji ne poznaju 50hz sa 10/13cm basevima i bok.
ako već moraš birat između basa i prednosti minimonitora (stage, preciznost)... sorry bas, soba te ne voli
no oke, lako je bit general poslije bitke i takvi slični citati mi sada padaju na pamet, ali eto čovjek je kupio i haj lajf.
nisam uhvatio koji je ostatak sistema?
|
Neko staro CA pojacalo, supra 4.0 kablovi i onboarduša.
A gle syssa. Jebiga hifa je skup sport, nema tu sto. Ak si nemozes priustit ni nemoj ic u to. To je jedan od najskupljih normalnih hobija valjda. Ok super ko moze stat na sistemu od 3000kn. Ko nemoze mora biti voljan malo i posegnut u djep. Decko si zaradi nek si potrosi. Kad bi ja gledao kolko sam love spusio na pljugama, benzinu, autu, PCu, putovanjima, izlascima, pa nakraju i zvucnicima imao bi sigurno 150k kn u kešu. Al jebiga zato radje zivim ko car idem na novu u španjolsku, pljunem 500kn za disk jer mi se neda przit i haj lajf... Nemozes opet ni sve gledat kroz lovu. Zato radis na sebi, studiras, probijas se na poslu da si mozes takve stvari priustit. Na kraju krajeva i ljepse zivjet. ako oces zivjet ko kamiondija pred telkacem od 50cm gledat miljunasa i max popit domace vino (kupovno je ipak skupo) uvjek mozes zivjet tako. Nikad si neces glavu razbijat sto si bacio novcanicu od 200kn u vjetar. Al to je onaj stari primitivni nacin. Nosi dok se ne raspadne. cijeli zapadni svijet si priusti luksuz. Zasto na kraju krajeva nebi i Srale sebi kupio nesto sto ga veseli.