E sad mislim da si pobrkao firmu  sa L jer u ovoj firmi ja sam one man show sto se tice 3Da i LW je sve sto nam treba od kad je stigla IES podrska a ostali projektiraju/Autocad i graficki dio (Indesign te slicno). Mislim da znam na koju firmu mislis ali ja sam samo radio Freealncing za njih kad im treba. Neznam dali su glasine istinite jer danas ti ionako slabo koji studio koristi samo jedan software, svi imaju neki pipeline koji se sastoji od 2-3 3D SWa , jedan za editing i jos jedno dva za compositing te eventualno jedan za tracking ako imaju potrebe za time. Ide se na Best bang for a buck i jos da bude dobar i brz pipeline jer rokovi nikad nisu bili kraci  .
Sto se tice LWa svakim danom je sve bolji (jos kad dobijes 6 FREE upgradeova u 2 godine gdje bi hrpa drugih kompanija naplatila barem 2 od tih 6 s obzirom na velicine promjena i novih featurea onda stvanro nemos sumnjat u taj team programera) a kad dodje 10ka to bi trebalo biti nesto sasvim novo pa sa nestrpljenjem ocekujem insider informacije koje stizu na kapaljku ali za sad su odlicne vijesti  .