i ja sam danas ponovno na početku.
već sam se odlučio uzeti sony 32V4500, pa sam "usput" svratio da još jednom bacim oko. uspoređivao sam slike TV programa sa dvb tunera LCD-a
TV Sony KDL-32V4500 i
TV Philips 32 PFL 7403D .
mogu reći da slika na philipsu izgleda puno bolja nego na sony-ju. dečko u trgovini je bio dovoljno ljubazan pa smo podešavanjem boja, kontrasta, svjetline i jačine backlighta pokušali dobiti bolju sliku na sonyju, ali nismo postigli previše.
naravno da nisam imao više od 10-tak min za igranje, pa je moguće da se kod kuće sony može bolje podesiti, ali isto to možemo reći i za philipsa.
slika je jednostavno bila loša. a kod mene će se ipak najviše gledati digitalni TV program...
kako je to moguće kada većina recenzija sonyja stavlja gotovo na sam vrh po kvaliteti prikaza slike?
nitko do sada nije spominjao philipsove modele. ima li netko iskustva sa gore navedenim modelima ili sličnim?
također sam bacio pogled i na
TV Philips 32 PFL 7603D koji nema 100Hz kao i 7403D koliko vidim, a mogu reći da je taj ambilight zgodna fora na prvi pogled. baš me interesira kako bi izgledalo pogledati film sa upaljenim ambilightom...