Citiraj:
Autor Codiac
a da sad su se svi urotili protiv plazmi daj mojne....
meni slika bolje izgleda na 40v nego na py80 eto i sad da me nitko neuvjerava da sam u zabludi gledao sam minimalno 100 sati hd, sd, dvd na jednom i na drugom... nekim ljudima vise pasu hladnije i ostrije boje kod lcda.
|
tko piše o uroti?...samo sam rekao kako je složeno u vemilu....boje jesu prirodnije kod plazmi nego kod LCD-a (pazi, ako uspoređujemo TV-e istog cjenovnog ranga!) 40V? ovako...SD, kakav god, dvbt, analogija - sigurno je na strani Py80....DVD isto...divixi da ne pričam...bluray tu negdje s tim da kod LCD to izgleda prividno detaljnije i oštrije.....PS3 igre na strani LCD-a definitivno....činjenica je da je po danu LCD nešto ugodnije gledati (ako ne gledaš npr. nogomet ili vaterpolo hehe) a po noći po mraku kad većina gleda filmove plazma rula jer ona svjetlina iz LCD-a je totalna koma...zapravo LCD tehnologija je totalno meni neprihvatljiva za gledanje filmova...to nije za tu namjenu niti izumljeno...ali svakom njegovo veselje...činjenica da ove zadnje generacije high end LCD-a su jako dobre i puno bolje savladavaju brze pokrete, bolja je crna boja koja je bila koma prije i sl.... al to nije to..i košta 10 tkn +