View Single Post
Staro 16.09.2008., 22:09   #71
GodsKiller
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
kako kažu uvažene kolege triba to viditi uživo,izvrtiti par stvari koje budeš koristia na monitoru i ako ti paše kupiš...ja se isto zagrija za ovaj monitor i onda što san više čita za sad dostupne rewiev-e...počea san umišljat da san doktor znanosti za taj monitor,najbolje se uviriti iz prve ruke.....imaš na jubitu input lag od dell 2408 tip miće ikonu mišem i stvarno se vidi ,ja to isto pokuša u ve mulja di jedan pored drugog stoje dotični dell,philips 24" tn i lenovo 220x,koliko se ja trudija ja to nisam vidia niti na dell,niti na lenovi,jedino što je bilo očigledno da san gleda tog philipsa(TN) i samo bi se malo pomaka u stranu i slika bi odma potamnila,tako da za sada na stand by stavljam lenovo dok ne vidim uživo ovaj HP.Ponit ću sa sobom na usb stick-u par wallpaper 1900x1200,trailer u full hd-u,i ako mi bude odgovaralo vrlovjerovatno ga budem kupio jer budemo li mi previše gubili vrime po ovim raznoraznim forumima najbolje da odustanemo od bilo kakve kupovine u životu.Kad bi čovik bia uporan istražujući forume naša bi mali milijun razloga da nekupi niti kruv ili mliko a kamo LCD.
GodsKiller je offline   Reply With Quote