16.09.2008., 17:13
|
|
|
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako imaš full HD materijal dosta ti je player kojeg je Ubleha spomenul ili PowerDVD ili općenito neki player te vrste u čijim opcijama jednostavno uključiš HD akceleraciju. Ako imaš .mkv i sličan materijal onda ti (nažalost) nema druge no da pročitaš cijelu temu i isprobaš razna rješenja koja ljudi spominju. Ne znam za GOM, ali moreš probati u zadnje vrijeme jako popularan KMplayer, koji je po svemu jako sličan GOMu, ali bolji.
Nekolicina postova o raznim playerima.
Citiraj:
Autor Vuco
KMPlayer ti je jako sličan GOM-u, meni osobno čak i bolji. Ima svoje codece, dobro barata titlovima. Pokreće HD zadovoljavajuće sa internim codecima.
GOM mi je postao preloš nakon kaj sam probao KMPlayer, jer GOM mi nikako nije vrtio HD pa čak i one slabije, 720p.
|
Citiraj:
Autor sith_lord
najvise volim i koristim GOM (1 jezgra 40%) al' kod njega mi ipak malo steka i trza svakih cca 10 min i bas zivcira (ali bar ucitava normalno subtitlove) i da, kad gledam filmove, nista drugo od programa ne smije biti otvoreno inace odmah steka cesce (cca svake 2 min). Ovo sam kopirao iz GOM-a, njega najvise volim koristiti, pa Vas, molim pomoc oko toga...
|
Citiraj:
Autor Gabre
evo instalirao CCCP (nisam nikad prije ni čuo za to  ), i kad otvorim 720p mkv film u Zoom palyeru koji mi je došao s njim, onda mi je zauzeće 15-ak % cirka..
na 1080p je oko 50%
a u Gom playeru mi je kod 720p materijala 30-ak posto, a kod 1080p 90-100% ?
ali ja želim da mi to radi pod gom playerom, jer mion jedini ima shortcute ne tipkovnici za podešavanje brightnessa, saturation-a i contrasta koje mogu podešavati dok vrtim film i odmah mijenja u letu..
dok kod drugih playera moram ić pod Opcije, pa pomaknut slider, pa ponovno pokrenut film da mi prihvati promjene.
ako tako nešto postoji u zoom playeru, uputite me gdje... ?
|
|
|
|