View Single Post
Staro 16.09.2008., 09:13   #156
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Eto da i ja kažem nekoliko dojmova.

Jučer sma otišao kod frenda koji je kupio igru, da vidim na što to liči.

Prvi dojam - užasno puno bugova.

Skinuli smo najnoviju zakrpu, 1.5.04 mislim, ili tako nešto u nadi da će se stvar promijeniti na bolje. Šipak

Krenem igrat, idem sejvat igru nakon što me Lebedev prvi put šalje na zadatak i igra se zbrejka. Krenem ispočetka i opet ista stvar. Nakon trećeg pokušaja uspio sam krenuti dalje, ali uz nebrojena štekanja igre pa sam brzo odustao, sveukupno sam igrao oko pol sata. Igrali smo na mojoj radeonki 3850, 1028x1024, igra je velim, dosta štekala.

I prvi S.T.A.L.K.E.R. nisam prošao do kraja zbog raznih bugova. Tada su početni patchevi sredili rušenje igre i malo ju optimizirali, ali mi se događalo da riješim neke zadatke u igri i da mi oni i dalje svijetle u PDA-u kao neriješeni i nisam mogao dalje u igri. I niz sličnih grešaka u igri... Kasnije kad se pojavio oblivion lost mod više nisam imao živaca igrat to.

Zato neću kupiti ovu igru i neću igrati dok ne vidim kako će se razviti situacija, ili dok se ne pojavi neki mod koji će malo srediti igru.

Šteta za te probleme, jer mi se čini da serijal ima potencijala, obje igre definitvno imaju pravu atmosferu, lako se uživiti.