Prije svega Pozdrav svima i odmah kao prvi post imam jedan request ,a to je da mi složite neku konfu bez monitora do oko odprilike 5000 kn ! :P
Komp planiram koristit uglavnom za haklanje WoW-a i pod time mislim po par sati ( 5+ ) u komadu ponekad i duze!
Vecina ljudi sa kojima sam razgovarao su nesto zabrijali protiv Intela a ja osobno nemam nikakvog iskustva sa njim. Sa svojom konfom sam bio zadovoljan do zadnjeg reinstaliranja windowza kad smo se posvadjali al o tome cu u drugoj temi mozda se pronadje riješenje mada sumnjam.
Nego da ne duljim pljuga mi izgorila cjela vec,grafička mi upala u oko sljedeca :
VGA ATI Radeon 4850HD pa neka vam mozda to bude neka smjernica al naravno opet uzimam sve prijedloge u obzir.
Pošto planiram zadrzat svoju trenutnu kantu hard disk na novoj konfi netreba bit veci od nekih 160-200 Gb.
RAM 2-4 Gb
E da moze odmah neko jace napajanje pa ako i kad cu upgrejdat da nemoram i to ponovo kupovat.
Kaj se tice kučišta mozete ga ubrojit i nemorate a ako ga vec stavljate nek bude nekaj prozracno sa mogucnostima dogradnje ventilatora.
Estetski izgled kante mi je na zadnjem mjestu isto kao buka
Hvala unaprijed i do čitanja .....