Citiraj:
Autor blackened
ovo mi malo čudno jerbo ja na istoj rezi sa hd 3850 (clockana doduše) imam sve na high osim shadera na medium... gpu benchmark - 41 fps average
a po svemu viđenom i čitanom 8800gs je malkice brža od hd3850...
|
Zašto bi bilo čudno ? Taj setup je studiozno rađen cjelo popodne i dobar dio noći na Ne Ocanoj grafi
i nije se mjerilo sa bilo kakvim gpu benchmarkom pa da onda kažem: E sad imam 45fps-a
average pa idem se igrati...
To je glupo.., u samoj igri i pomoću recimo frapsa koji stoji u ćošku ekrana se može doći do dobrog setupa za ugodno igranje.
1. Ne smije biti laga kod eksplozija, naglih okreta, niti laga kod pretrkavanja dok se puca iz šmajsera.
2. Nema usporavanja ili laga kad učitaš neki nivo pa tek krećeš.., ono.., hebote koda se šuljam po kući a kad ponovo uđem u nju - sve ok.
3. U svakom trenutku moraš biti okretan a ne da ti se čini kako te miš ne sluša.
4. Ako mi bilo gdje u igri padne broj fps-a ispod 32, odmah olabavim setup bez obzira što prosječno ide i 50 fps-a ponekad.
5. Znači igrica mora doslovce klizit, e to ja zovem ugodnim igranjem.
Mogu ja isto sve stavit na high osim shadera ali ponekad na nekom nivou to nije ono pravo kako bi ljudi rekli.