View Single Post
Staro 16.09.2008., 01:50   #66
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Index Pregled postova
Hebiga, nemoš imat i ovce i novce.
U HP-u slucaju, mislim da mozes.

Osim ako nam nisi prešutio da radis na naplatnim kucicama; da ti je radna soba soba toliko mala, i da ces pod tocno opisanim polozajem ove fotke, obavljati sve svoje zacrtane monitorske aktivnosti. Zbog potreba za stalnim pogledom na vozace kojim ces davati kartice, imas toliko manevra da okrenes glavu prema svom monitoru

U suprotnom ovo bas i nema smisla.

Mozes do sutra pod Google slike upisivati "A-TW polarizer" i vrtiti slicne usporedbe koje ce specificnost kontrasta (featurea) kojeg svjedocis, jednako tako gloricirati Nec-onju. Ali kakve to veze ima sa normalnim polozajem? Po tim slikama bi vecina forumasa mogla komotno privezati konopac za vjesanja svojih monitora.

Stavimo Barco monitor pored Neca, pa sto cemo onda? Onda cemo sve LCD-e morati baciti. Drz se razboritijeg pristupa u kupovini. U suprotnom je nikad nece biti.

Ili, pocni skupljati 27k za novi ekvivalent Barc-ovom CRT calibratoru u LCD izdanju, jer pored njega ce i Necov Nec ostati ispran.

1) Barco redefines LCD image quality and color calibration with RHDM-2301

2) RHDM-2301

... taj put vodi nigdje...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 16.09.2008. u 02:18. Razlog: Barco je to moja snajko !
Visage je offline   Reply With Quote