View Single Post
Staro 15.09.2008., 21:12   #1
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
(riješeno) Ne radi front panel audio

Konfiguracija je iz profila, a prije navedene matične, bila je unutra Gigabyte P35-DS3L, i sa njom mi sve radilo savršeno. Otkad sam promjenio ploču, ne radi mi utor za slušalice. Tj kada ukopčam slušalice, nema nikakvog zvuka, bilo da imam uključene ili isključene zvučnike, nikako ne radi. A "iza" rade normalno. E sad, da sam krivo spojio nešto, sumnjam, jer sam provjeravao. Ako treba, budem fotkao ploču ili manual od nje i kablove sa kučišta, no ako netko zna ovako napamet, neka kaže ili zauvijek šuti.

I drugi "problem" - sa starom pločom sam mogao iza na audio priljučke na ploči imati ukopčane i zvučnike i slušalice, te bi mi radilo oboje (naravno ako upalim zvučnike) s tiome da su mi se pojačavanjem na potenciometru zvučnika pojačavali smao oni, a preko tipkovnice bi mi se i slušalice. Ugl, sada mi neće raditi oboje u koju god "rupu" da gurnem. Da budem precizniji - zvučnike sam gurnuo na staroj ploči u onu "zelenu rupu" (line out), a slušalice u crnu (rear), i radilo je bez ikakvih postavki, "samo od sebe", no u nijednoj drugoj nije palila kombinacija. A evo, ovdje sada na ovoj ploči ne rade u koju god da stavim osim line out, ali onda ne mogu zvučnike upiknut, tj, ne mogu imati oboje uključeno. Jel zna tko što napraviti, ili ako trebaju detalji, samo recite, reći ću svaku informaciju koja treba, ili fotkati što god treba (isto vrjedi i za prvi problem)
ABuser je offline   Reply With Quote