Citiraj:
Autor Index
|
Bolje da taj "test" nisi ni stavljao ovdje. Ne govori dobro u prilog ni tebe ni autora ovog velebnog testa

Opis je na nivou predškolskog uzrasta, govori sve o vlasniku a bas nista o monitoru. Nisu mi pri ruci linkovi koje sam nasao ali ovaj monitor sigurno nije los. Zapravo vjerujem da je odlican i sljedeceg mjeseca ga idem u Graz pogledati ako se kod nas nigdje ne ukaze mogucnost solarnije provjere. Zvao sam i HP US i nakon 10-ak minuta cekanja i 2x ponavljanja
Kenny G-a (
Yanni im je dosadio) javi se tehnicar Mike a ja ga zasipah pitanjima.
Monitor ce najvjerovatnije (bez najave) izaci za firmwareom u kojem ce default "presetiranje" sRGB-a biti jos bolje. Druga stvar, potvrdio je ono sto je i
TFT centrala komentirala a to je da se radi o H-IPS-u a ne S-IPS-u! Bez obzira sto to sluzbeno HP navodi. Druga stvar, nakon podesavanja i kalibracije od bistrijih testera... svi su pohvalili iznimnu kvalitetu rezultata!
Doduse ja sa ovim modelom vidim novog šlifa za Mar metlicu, jer ovo je po svemu sudeci novi nasljednik Dell 2007!
Nesumnjivo nam prethodi nadolazeca plima lovackih prepricavanja; svih mogucih kletvi i blic testova kao i kronicni nastavak ljenitisa koji se zove : "Ajmo nikad u ducan to pogledati pa zbilja vidjeti kakav je"
Citiraj:
Autor antrax
koristi ips panele u svojim monitorima, cg serija, manji modeli (do 22")
|
Daj nam to podebljaj konkretnim panelom i oznakom? Jer jedino sto vidim je jedna Flex S-IPS 19-ica koje se uzgred sluzbeno uopce ne prodaje vise. Eizo ima puno modela u opticaju pa ne skida uvijek brzo monitore kad ih prestane proizvoditi.
8