View Single Post
Staro 15.09.2008., 12:06   #25
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor TomRi Pregled postova
LOL, tko zna što je taj prebrikao za 100kn, uglavnom to nema veze sa ovim alarmom.

To obično pricaju prodavači koji nemaju takav alarm u ponudi pa onda spika:
''ma to ti ne valja, evo lik se zabio u betonske tegle jucer pred bircom, kupi ovaj moj bez daljinskog, sto ce ti to..''

uglavnom, auto ima senzor u getribi i ne bude se upalio u slucaju da je u brzini(a manualac je).
a za automatike nema frke i bez toga.
no dobro, koga zanima, neka ode pogledati u neki dućan u živo sve,
nećemo tu reklamirati jer meni ni u đep ni iz đepa.

2 yedwy: da, problem je nekultura nekih ljudi.
meni je zanimljivo kako i njega ne smeta to što mu dojavljivać pišti onda 20 puta na dan u đepu??

a lik samo treba stisnuti dva puta tipku za zakljucavanje i auto se zakljuca a radar se ugasi(vanjski), zato i služi ta opcija.
daj mu ostavi poruku. (kada je vec lijen da podesi osjetljivost)

imam identićan auto alarm,mogu ti reći da mi se bipanje kad netko priđe auto znalo paliti i bez veze,sam alarm nikada,(osim kad bi zaboravio da je pas u autu)ali to se vremenom poćelo događati. uzeo sam ga da nemoram stalno vaditi ploćicu od kazića koji ima dvd,tv,navigaciju i pokretni lcd ekran a koštao je 15000 tisuća kad sam uzimao,sad je to puno jeftinije i evo ga još u autu.alarm sam platio oko 3500 ali nisam uzeo paljenje auta,otvaranje gepeka i sl jer je po svakoj toj sitnici da je prikljuće trebalo platiti oko 500 k,pa bi me alaram strašno izašao,nego jel se može kako nabaviti ovaj glavni daljinski od alarma sa ekranom,meni se moj potrgao i sad koristim rezervni koji ima samo par opcija,skoro ništa

ps

dobro da robin hood nije živio u ovo vrijeme,jadan bi u najblažu ruku brzo prošepao

dugixy1 je offline