Citiraj:
Autor sale001
ja imam 4050 i radi već mjesecima ok.. jedino boja dosta brzo ode.. ili mi se samo čini.
|
Pozdrav,
Čuo sam da epsonova serija printera koji imaju u nazivu 5-ticu, da primjerice kad izbaci grešku da nema više crne boje, da kad čovjek ide mjenjati i kad promućka tu kao potrošenu tintu da je u biti još puna, drugim riječima da napola potroši a još je napola puna za printanje ?
Ja sam to isto provjerio na svom kad sam potrošio crnu boju i ja ništ nečujem i ne osjećam da bi kao bilo nešto unutra (da podsjetim posjedujem DX4400)...
Inače printao sam diplomski s mnogo grafikona u boji (cca 70*3=210 stranica), osnovno punjenje s bojama još uvijek imam, dok sam crnu morao promjeniti kojih dva puta ako se ne varam.
A i pametni su u epsonu mislim da je crna najmanjeg kapaciteta punjenja, jer teško da ćete potrošiti ne znam crvenu kod uobičajenog printanja.
Sviđa mi se kod mog modela, da kad potroši crnu boju onako do daske, ponudi mi mogućnost da smiksa s bojama pa da ispadne crna, i fakat ispadne crna.
Ja zadovoljan, mogle bi tinte biti i jeftinije, no za razliku od hp-a ovo je
mila majka,istina ima i zamjenskih po 20 kuna no ne želim riskirati pa kupujem oriđiđi.