View Single Post
Staro 15.09.2008., 11:46   #12
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor ervol Pregled postova
A neki Big tower za 800kn? od Chiefteca, njihova napajanja bi trebala biti dobra. Ima BT za 400 + napajanje od 500W za nekih 400tinjak kn
Pa jesi rekao da ti ne paše sadašnje napajanje od chiefa?

Ako oćeš tiše od toga (osim ako uzrok buke nije starost PSUa u kojem slučaju možeš i zamjenit ventilator u njemu umjesto da mjenjaš cjeli PSU ako je buka jedini problem) imaš Coolermaster, Sharkoon, Seasonic, Corsair, Antec itd...

Naravno prava tišina ovisi od modela do modela, nekad čak i od primjerka do primjerka a i to je dosta subjektivan pojam, ja imam frenda kojem je njegov Chief "tih" a ja dobijem privremeno oštećenje sluha kad sam u sobi s njegovim kompom duže od 10min...

PNF fortronci nisu loši PSUovi ali imaj na umu da oni imaju slabo konektora što znači da ako imaš veće apetite kupi si bolje odma par Y splittera i molex to PCI-e i molex to SATA adaptera a i samo dvije grane s konektorima mogu kod jačih grafa bit problematične posebno ako imaš puno diskova (što mi naravno neznamo jer nisi napisao konfu) ja sam ti napisao kaj bi ja uzeo na tvom mjestu a sad ti sam vidi kaj ti najbolje paše...