15.09.2008., 09:52
|
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Autor TomRi
to je vec stara stvar, moze ti reagirati ako malo jaci vjetar zapuše kroz ortvorena stakla(kretanje zraka je dovoljno za aktivaciju ponekad),
ili ako imaš mirisni borić pa se zaljulja...
novo ti je radar, da dvozonski radar.
jedan za oko auta(0-10metara ga možeš podesiti, pa ti dojavi na kilometar udaljenosti ako netko i samo stoji pored tvog auta)
i drugi za prostor u kabini koji pali sirenu i dojavu tebi u đepu(isto podesiva osjetljivost)
od kada sam to stavio nema lažnih dojava, reagira samo na materiju(ljude,predmete.metal i slično, dakle ono što je bitno, ne na zrak)
sada je cijena duplo manja nego rped godinu dvije i najtoplije preporučam.
btw, da si uzeo ovako nešto, ni ne mroaš ostavljati otvorene prozore,
jer preko daljinca upališ auto prije nego dođeš da se rashladi, a i možeš njime isto dizati i spuštati stakla kao da si u autu, (imaš i očitavanje temperature u autu...) hrpa opcija
|
Interesantno. Vis nisam znao za to...
Meni se ne upali na vjetar. Bas sam to probavao, al da ti muha uleti ili da imas u autu nesto sto ''leprsa'' kao boric, e onda imas false alarm.
E da, ovo uvezi paljenja na daljenski. Znam za slucaj jednog bisera koji si je dao ugradit daljensko paljenje kod lokalca. Scena stoljeca. Auto u brzini, napred tegle pred bircom (one teske betonske) i on veselo pokazuje ekipi sto je dao ugradit. Stisne gumb. Dalje je povijest  
|
|
|