Citiraj:
Autor Fleks
Nemoze ti niko uc u trag.
Inace dobra ti je investicija auto alarm sa ultrazvukom u kabini. Od kad sam to stavio puno manje brinem i neznam ko bi bio dovoljno glup da gurne ruku u autu...
|
to je vec stara stvar, moze ti reagirati ako malo jaci vjetar zapuše kroz otvorena stakla(kretanje zraka je dovoljno za aktivaciju ponekad),
ili ako imaš mirisni borić pa se zaljulja...
novo ti je radar, da dvozonski radar.
jedan za oko auta(0-10metara ga možeš podesiti, pa ti dojavi na kilometar udaljenosti ako netko i samo stoji pored tvog auta)
i drugi za prostor u kabini koji pali sirenu i dojavu tebi u đepu(isto podesiva osjetljivost)
od kada sam to stavio nema lažnih dojava, reagira samo na materiju(ljude,predmete.metal i slično, dakle ono što je bitno, ne na zrak)
sada je cijena duplo manja nego pred godinu dvije i najtoplije preporučam, imamo ga ja i par frendova, pa znam iz prve ruke da radi kako treba.
http://www.kupiprodaj.net/HR/oglas10...avljivacem.htm
Citiraj:
Mene je sram sto zivim u gradu gdje nemogu stat i ostavit auto upaljen dok odem 5m do kioska po pljuge,
sto nemogu ostavit auto po zimi pred kucom da radi 15 minuta i grije se dok ja popusim pljugu i popijem kavu,
|
btw, da si uzeo ovako nešto, ni ne moraš ostavljati otvorene prozore,
niti po zimi brinuti oko grijanja, ljeti hlađenja,
a i na kiosku ne moraš gasiti auto,
jer izvadiš ključ, odeš dop kiska a auto i dalje radi, i po alarmom je, bilo zaključan ili ne,
a naravno i pališ ga na daljinsko, čak i podesiš da se pali automatski u npr 7 ujutro i otopi sav snijeg sa sebe,
pa ne moraš ni na to misliti ako ideš u pola 8 na posao
a i možeš njime isto dizati i spuštati stakla kao da si u autu,
(imaš i očitavanje temperature u autu...) ma hrpa opcija