Da al brijem da je i Beshtija ocekivao nešto bolje pa kad je ušo u to sve mislim da je promijenio mišljenje. I ja iskreno smatram da je u tome poslu 10%-15% max. sve preko se smatra napuhavanjem cijena. Al nije ni to loše da se razumijemo od 10%-15% na sve to mislim da "veliki" finu lovicu spreme..sam kod protisa,adm-a i ekipe onda mi nije jasno pa šta oni onda rade s 5%? katastrofa branša. Jer ako pogledaš na nabavi razlika od "velikih" do najjeftinijih je nekih 5-10% tak da se ćini da tu nema puno lufta za igru s cijenom...jer da ima neki indijanac bi kad tad uletio i poroko sve trenutne...recimo(karikiram) 30% roka vemil 20% protis i dođe indijaner i spusti na 10 % to znači da dosadašnja toshiba nije više 5000 kn neg je odjednom 4500 kod ovoga a on i dalje uzima 450 kn po jednoj..kaj nije logično?
Meni je to prvo postalo čudno kad sam pratio hardveraj od pajdaša s foruma, očekivao sam da će on sada kad je na našoj stani isfurati sve po nekim super cijenama a nije uspio niš tak...a čisto sumnjam da je to zato kaj mu se napuhavaju cijene jer "taj artikl ide"...ili? Kada zbrojiš dva i dva ovo je jedino logično objašnjenje...