View Single Post
Staro 14.09.2008., 18:47   #753
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
plazmoljubac ili ne ali reci mi koji LCD (bilo koji!) može dobit Pajkija 428XD u tom cjenovnom rangu (do 12 tkn) u bilo čemu...vjernosti boja, kontrastu, prikazu dinamičnih slika...bilo faking čemu...možda u PS3 igricama..ali ovdje nas ima koji se igramo samo na kompu....a i pričamo o telkama za gledanje filmova...IMHO LCD-i nemaju ni približno dobru sliku kao vrhunska plazma...jebe ih response (razmazivanje), crna boja, totalno umjetne i nerealne LCD-like boje, nenormalna svjetlina....ma koma...ove nove jače serije LCD-a su se malo poboljšale glede crne i brzine procesora slike...ali sve je to daleko od pajkija....vecina hrvata kupuje LCD (i to one od 6-7 tkn), zadnje sranje i jako su sretni tako da tu sreću ne bih dalje narušavao...pa ni vlasnicima bajne 40W4xxxx serije....jer LCD je budućnost, plazme su stara tehnologija, to ne traje, to se zapeče logo...muahahahahahah zapravo LCD je jako stara tehnologija i ni po čemu modernija od plazmine....ali eto do organskih ekrana LCD je popularan ovdje...

gle lupetaš gluposti,neda mi se više na tu temu ovdje raspravljati jer vas ima par koji znate samo za plasme i ništa drugo,kolko imaš godina da tako prićaš,i kolko ti je tv prošlo kroz ruke,ja nijednom nisam omalažavao plasmu ni neki drugi tv,ali danas je vrijeme plasmi i lcd-a izjednaćeno, po meni nema boljeg ako ima razlika mi ih nevidimo.u svakoj kategoriji ima par lcd-a ili plasmi koje iskaću, a to ne znaći da su ostali smeće ,znaći drugi su kreteni ili su bacili lovu ako su kupili tv od 5-6ooo k,po meni ih vrijeđaš takvim stavom. ideš osporavati sony w seriju koja je ocjenjena vrhunski od svih svijetskih listova i stranica i sad bi ja trebao slušati tebe a za njih reći ko su ti papci,šta oni znaju,prije da je obratno,jel da? i ne samo sony w serija već sve ostale kompanije kao philips,samsung itd,šta je to škart,panasonic ima isto tako i vrhunske lcd-e.

gabre

i ja sam bio,odem tjedno bar jednom u takve dućane,ćesto kupujemo,sad gledamo ps3 ili blueray da kupimo,i bio sam u tehnomaxu,ako ih tamo pitaš reći će ti da su philips lcd-i najbolji od svih,pitao sam tek tolko da ćujem mišljenje, bio sam i u vemilu,hg spotu... baš sam najviše gledao razlike plasma i lcd i nema nikakve,jel to pioneer,panasonic ili neki drugi,dapaće ćak mi je slika na pioneeru pre tamna,možda nije podešena radi 200 sati rada,ili su puštali takav hd film koji je taman,zemaljski kanali nema razlike nikakve,ako je ekran manji slika je nešto bolja.

Zadnje izmijenjeno od: dugixy1. 16.09.2008. u 18:47.
dugixy1 je offline   Reply With Quote