Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 14.09.2008., 15:33   #1293
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Jeste li sigurni da se zove glodalica ili ima i neki drugi naziv? Mišljah da je glodalica samo ona koja teži tonu i košta kao omanji osobni auto...
Pitam za drugi naziv, jer obično ne znaju ljudi kad kažem npr. dremel ili biax na što mislim, nego mi treba i još onaj naziv kako ga zovu u trgovini. Ako me kužite, e.

Dremel je firma koja je poznata po proizvodnji glodalica, kao što je hilti poznat po proizvodnji udarnih bušilica, ili digitron po proizvodnji kalkulatora, ili mobitel...

Tražiš glodalicu, ako ti treba za sitne stvari, uzmi najjeftiniju za parsto kuna, uz mirnu ruku i strpljenje bit će i više nego isplativa za svojih 200-300 Kn nego neka brandirana poput boscha ili makite za 1000-2000Kn. Još dobiješ i set noževa, koji se pohabaju 10 puta brže nego boschovi, ali su i 10 puta jeftiniji.
Sve ovisi za što ti treba. Da ima razlike, ima itekakve, jer sa boschovom ubodnom pilom možeš rezati kako god želiš, svaki rez bude gotovo savršen, dok sa jeftinjarama niti uz sve one graničnike ne možeš izvući pravac jer pilica zabacuje radi nepreciznog sklapanja i vibracija koje stvara sama pila.
Juan je offline   Reply With Quote