Citiraj:
Autor ervol
Zanimljiv miš. Našao sam neke recenzije o njemu. Ima 2 scrolla, kako ih je koristiti? Cijena mu je 400 kn, ja sam mislio potrošiti uvr glave 300kn, al ako je nešto stvarno kvalitetno i dobro onda mogu pregrmiti i 400.
|
Ja imam Mx revolution i mogu reći da je odličan , jako dobro sjedi u ruci, dobiješ vrlo koristan software uz njega , tako da ti tipke i scroll mogu funkcionirat na jedan način u jednom programu a sasvim drugačije u nekom drugom, samo odrediš šta očeš u kojoj aplikaciji i čim ju pokreneš se automatski prešalta. Moš bindat i komande npr. ctrl + c. 2. scroll ti nije potpuni tj. ne vrti se puni krug nego samo malo u jedan i drugi smjer, pa kad otpustiš scroll ti se vrati na start. glavni scroll pak ima 2 opcije , onaj tvrdi red po red scroll (za šaltat oružja il neš precizno) ili free scroll di ak sam zavrtiš scroll punom snagom ti se vrti koje 3-4 sekunde (pređeš neki ogromni dokument za samo par sec).
Ukupno tipki koje možeš stisnuti je ..... (računajuči i scroll up i down)....13 (imaš scroll left right i u dubinu na glavnom scrollu a onaj sa strane ima samo u dubinu)
Dobiješ i punjač , a baterija radi pa oko 12h ozbiljnog gaminga, i puno više (dan,2 nisam to nikad gledao) browsanja.