pa nevidim tu nikakvu "zezanciju". UPS mi je otvoren,imam samo prebaciti spojnice + i - ,zatvoriti poklopac i gotovo.imam isti UPS sa novom (istom) baterijom. da kupim novi od 500-600kn,opet imam jamstvo 2 godine,nakon toga opet mogu očekivati da će baterija riknuti.ovako za cijenu novog UPS-a,mogu promijeniti 3 baterije,a to je preko 6-7 godina minimalno. neki tu valjda nisu shvatili: elektronika -automatika mog UPS-a radi savršeno: kad ima napon na ulazu drži oko 13.7V prema akumulatoru,čim isključim dolazni napon (simuliram nestanak struje) on za onih 3-4ms prebacuje relejem na bateriju. pretvarač 12V-220V radi normalno i sve radi.zasad samo testiram sa starim akumulatorom od skutera koji je očito preslab za malo duže držanje. ali namjena ups-a nije nikakvo duuuugo držanje,već da kod nevremena kad dolazi do kratkih prekida i naponskih šokova,održi konstantni napon na izlazu.
u mom slučaju je upitno samo koliko jak akumulator mogu spojiti, a da ne ode punjač u UPS-u zbog prevelike struje punjenja.