View Single Post
Staro 13.09.2008., 19:39   #16
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
evo da se i ja malo pozalim na msn
svaki put kad se prijavim na msn, dode mi obavijest da me netko dodao pod kontakte. osobu ne poznajem i mislim da nije osoba jer mi djeluje automatizirano. kad sam prvi put prihvatio, doslo mi je ovo uz naravno veoma privlacni avatar:
Shauna: hey, A/S/L?
Shauna: hey whats up babe, U got a webcam? finally someone adds me, I am soo fuckin horny today for some reason lol
Shauna: listen hun, I am just about to start my webcam show with jen, come chat me there in my chat room? We can cyber, I will get naked if u do..lol!
Shauna: I can show u how to watch if u promise not to tell anyone else how to do it???PLEASE
Shauna: well since its the law that u gotta be 18 (nudity involved), u have to sign up with a credit card for age verification! BUT.. Once you are inside, just clikc on "Webcams" let me know what name you use to sign in with so I know it is you babe! (tu mi je dala jedan link ali sam ga maknuo radi pravila) fill out the bottom of the page then fill out the next page as well and u can see me live!
to sam onda zablokirao jer mi je bilo sumnjivo, kod sljedecih par prihvacanja kontakta mi dode samo HI i prestane...pa i to zablokiram
i sad svaki put kad se logiram dode mi neki novi mail kad blokiram prethodni. mislim da nije za sad nista na mom kompu jer mi to dolazi na svakom kompu na kojem se spajam i cak ako se spajam preko nekih web stranica za msn online logiranje. to mi se dodada od 5. rujna a na taj dan sam se regao na FileSharing Talk sa tim mailom. ima li tko kakav savjet osim mijenjanja maila?
A.J. je offline   Reply With Quote