Evo i ja sam se zado u citanje ovog, insanely mac i ostalih foruma i gledam kako da i ja parkiram tigra na pc. Imam zelju da radim u Apple Logic Studio 8 koji samo sljaka na macu, doduse postoji i za windowse , ali prastara verzija (5.5) koja je bas onako user-unfrendly i stvarno ruzno izgleda
Strucnjaci sta mislite postoji li sansa da na ovoj mojoj kanti to proradi?
-p4 3.0 sse2, sse3
-asrock p4v88 - Via Apollo PT880 chipset
-ati AiW x800xt AGP - (chip type primary - 0x4A4B) - valjda je to taj kod kad treba editovat drivere)
-HDD - Imam starog PATA maxtora 20 GB na kojeg bi to sve islo, samo moram provjerit da li je ispravan, posto mi je skoro ispao na pod s jedno 1,5 metara visine. Mislim da mu nije nista, al eto opet prvo moram provjerit da bi znao kako stoje stvari
-Zvuk, imam ovog starog Soundblastera 128 PCI i imam tu nekakvu integrushu na ploci CMedia CMI9761 6 channel AC'97 audio codec koju nikad nisam ni upalio. Pa sad se pitam s kojom ce biti manje patnje.
-Tastaure i mishevi - imam i ps2 tastaturu, a imam i usb. Isto tako vazi i za mishonje, imam i ps2 i usb.
To je od komponenti u mojoj kanti, molio bih da prokomentarisete hoce'l biti izvodljivo da se plasira hackintosh na ovo , a poslije ostale stavke...