Citiraj:
Autor Valg
Mislim da utječe... Mobilni procesori su rađeni za prijenosnike s namjenom da manje muče bateriju.. Ja bi se žalio, ne znam kako ti... Pogledaj cijenu procesora, pa usporedi po tome.. Pa pogledaj potrošnju pod max opterećenjem i sam ćeš doći do odgovora...
|
evo ovako problem je u tom kaj se ja za taj laptop borim sa servisom vec 7 mjeseci, i isprva kad mi je odobrena zamjena sam ih zamolio da mi zamijene za 15.4 na što mi je odgovoreno da se nemoze jel mi mogu ponuditi isti model...i sada ja rekoh ok razumijem tako je po zakonu...tj. ovisio sam o njihovoj dobroj volji....koje nije bilo....jel su mi mogli ponuditi isti model...dodjem doma otvorim laptop i vidim da je sticker drukciji i da pise athlon posto se bas ne kuzim u amd pogledam na netu i vidim da sam po svemu gledajuci dobio lošiji procesor ai mogu reci da sam cak to danas osjetio pri radu da vent od proca radi više s tim da uopce ne igram igrice na njemu....di da pogledam kolika je razlika u cijeni jel nigdje nemogu nac ponudu procesora za laptopa eto hvala samo se zelim sto vise informirat jel ako je mala razlika necu se mucit ako je razlika 10 posto reagirat cu jel nezelim laptop koji mi puno vise baterije trosi itd. ako igramo pošteno igrat cemo posteno...eto to je sve od mene nadam se jos nekom informativnom odgvooru