View Single Post
Staro 12.09.2008., 01:01   #38
andicro
Premium
Moj komp

andicro's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Reci da se salis, nisi valjda na to pare bacio, bolje da si popio koju Zuju mjesto te plasticurije.
Pa kaj im fali? Veliki su pa dobro hlade,plastični...pa koji to nisu?,jeftini...kad riknu kupiš druge! Već su montirani i rade ko zmajčeki!!!

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
pa stavio sam ti gore kuler koji je negdje kao stock od amd-a sto ide "u paketu". onak, temperature nece biti nesto bajno niske, ali ce odradivati posao - hladit ce procesor.
jedino ako hoces bolji, onda bi isao na freezera 64. i vise nego dovoljan kuler za drzati 5400+ BE na def postavkama, manja temperatura i tisi rad.

radije jos uzmi neka 2 x 120mm ventilatora, pa njih pukni u kuciste za ventilaciju. imaju vec rupe pripremljene, samo treba priserafiti i spojiti ventilatore na napajanje . mislim da bi sa tim dobio manju temperaturu opcenito cijelog kompa, nego sto bi profitirao sa boljim kulerom za procesor.
Evo da ti javim,složio sam komp onak ko što si mi savjetovao jedino nisu imali nikakvo bolje napajanje pa ču to naknadno a umjesto običnog hladnjaka za proc uzeo sam neku Cool Master-ovu mrcinu koju sam jedva uguro u kučište!

Imam od ATI-a CCC(catalict control centar) i u njemu mogučnost optimalnog auto-clockanja pa sam malo poboljšao karakteristike:
CORE CLOCK:836
MEMORY CLOCK:940
Kaj misliš jel to OK? Za sad radi ko beba!

Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.09.2008. u 02:26.
andicro je offline   Reply With Quote