Tema: Kit pojacalo
View Single Post
Staro 11.09.2008., 18:06   #79
Ciclajbek
Premium

Datum registracije: Oct 2007
Malo je to veci problem za slozit ako nisi bas u tome...Meni je frend iz razreda pravio 2 takva kao za stereo, i nije mu uspjelo...I jos k tome to pojacalo nema ni blizu 200w snage....Po meni je srot, i taj hladnjak ti je tak tak...

Recimo ja sam slagao od kobre elektronike kit, 250Wrms 500w peak, i dodao jos skretnicu za sub i vumetar, potrpao u kutiju od videorekordera, na dno stavio aluminijske ploče, i trafo 2x63v......I svira jebeno....

Samo, nemoj slucajno ostavit hladnjake unutar kutije te u koju si mislio, ona slika sta si stavio da je neki lik napravio stereo i oba pojacala zajedno s hladnjacima u kutiju stavio je cisti promasaj, od hladnjaka tih nikakve koristi...

I prije ili kasnije ces skuzit da hladnjaci nikad nisu dosta velike povrsine...Dakle, cim vece stavi, ovo kaj si stavio bi moglo bit ok, al vec ono kaj je na original slici od pojacala nije...2 onakva bi super odradila posao...I budi jako precizan i tocan kod provjere i lemljenja komponenata..

Moj frend je 3 puta slagao jedno pojacalo samo zato sto su mu svaki put izlazni tranzistori zgorili zbog neke gluposti, neznam vise ni ja koje....
Ciclajbek je offline   Reply With Quote