Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Inače ja san na ovom A64 4200+ 10 dana nakon kupnje pri kojoj sam ostao lakši za skoro 200 € (da, davno je to bilo) iskrivio jedno 20-ak nožica  Skidao hladnjak i budala jako povukao i isčupao i procesor iz zakočenog socketa 
Srića posli san ima jebeno živce za tio popravit i nije bilo pucanja ni nekih drugih posljedica 
|
jako slicna situacija prilikom skidanja zvake i stavljanja paste prvi puta sa ovog 3600+ x2 iz siga. maknem kopce, lagano lijevo desno mrdam hladnjak, krenem lagano, ne ide. ja jace, ne ide, i dalje zaljepljen. ja jos jace, pup, izleti van

. ja pogledat na plocu, kad cudno, nesto ne stima. poluga zakacena dolje, ali di mi je procesor nestao? okrenem drugu stranu hladnjaka, on i dalje stoji. jedva ga sa tankim serafcigerom otkinuo sa aluminija, zaljepilo se djubre nenormalno..........
ali hvala bilocemu, nije ni jedan pin ostao unutra. odmah vratio nazad da vidim jel radi, radi

. idiotska zvaka na hladnjacima, u trgovini mi stavili da nisam ni znao, a redovito su prije stavljali pastu.............