View Single Post
Staro 11.09.2008., 15:53   #304
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Dirt ne radi, Vista se buni (il nešto drugo)

evo, nabavio i ja igru (da, tek sad)
sve sam po propisima i zakonima instalirao kako i treba, al me pri pokretanju izbacuje natrag na desktop, i vista javi error close program/check online bla bla bla, standard uglavnom.
znam od prije da je igra hrpa bugova i problema, pa sam stavio redom prvo patch 1.1, probao pokrenut i štanga, ista stvar.
probao sa 1.2, pokrenuo i stoji mi stalno crni ekran, neko vrijeme nešto trkelja po hardu, al onda bude idle.

i primjetio sam da mi promijeni rezoluciju na 800x600 kad probam pokrenut igru.

probao sam sa cat 8.8 i 8.9 beta, ista stvar, nema razlike.
vidio sam na ati-amd forumu stari post (od 2007. taman kad je igra izašla), ekipa je postala identičan problem. postoji na forumu copy-paste sa atijeve stranice (iz knowledge base vjerojatno) gdje gdje je opisan taj problem, a riješenje za taj problem ne postoji. to je bilo u vrijeme 7.12 catalysta, mislio sam da će noviji driveri pomoć, al niš od toga.
isto pišu ljudi da na crossfire konfama radi bez frke, al kad je single card, onda radi probleme.

neki lik si je riješio problem tako što je izvadio LAN kabel iz kompa, i proradilo mu. probao sam i to, i neće. pogasio sam sve firewalle, nod32 ubio iz task managera, ali štanga.....

ima li netko savjet, šta bih mogo probat još, il poznato riješenje možda?
il netko sa sličnom konfom a da mu radi igra bez problema?
baš sam se zagrijo za dirt, nisam igro colin 2005, pa sam baš htio ovo probat.

unaprijed. i ispričavam se na iscrpnom "reportu"

EDIT: Problem riješen. Tj, problem SE riješio, ne znam kak ni zašto, DiRT radi koda niš nije ni bilo.....

Zadnje izmijenjeno od: Atrax. 13.09.2008. u 08:28.
Atrax je offline   Reply With Quote