View Single Post
Staro 11.09.2008., 14:02   #3570
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Nego, još 108 HSova do zlatnog uzia, da ga više skinem sa one stvar, ufff, kak me živcira to malo govno, sa silencerom trza ko kalaš, HS ili mogu slučajno pogodit ili moram bit na 10 metara od mete
use force tor...use steady aim. skoro pa obvezan perk za bilo koji submarine gun

Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Ja najčešće koristim slijedeće (nedavo sam počeo igrati)

komb1:
M4 + Red Dot Sight
Desert Eagle

claymore
Stopping Power
Dead Silence

komb2:
M249 Squad Automatic Weapon (Saw) + Red Dot Sight
Desert Eagle

Frag Grenades
Stopping Power
Dead Silence
sto brze se makni od pile, pa predi na rpd. makni stoping power s necim drugim. probaj radije kombinirati umjesto tihog, nevidljivog, znaci uav jamer.

Citiraj:
Autor Campeonato Pregled postova
2. creek, bloc i bog
Miniuzi (gold) + silencer
Barett .50 cal

Bandoliler
Overkill
Iron lungs
mozes TRI perka uz overkill? hmm..zar nije prvi iskljucen ako imas dve puske? hmmm
a i bandolier za snajpa i uzija...mozda bolje neki selfdefence, ha?ili steady shot...nekako imam dojam da nije nesto predugacak perk pluca, i da bolje odradi posao steadyAim...pogotovo za .50ku a jos pogotovije za uzi.

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ja nikad nisam koristio Dead Silence, mislim da je to uz Eavesdrop najbeskorisniji perk na HCu
Ak se već približiš nekom tolko da te čuje, na HCu će već bit mrtav, pa mi nema smisla... :/
to grijesis. ninja balerinke su odlican perk. osobno igram na jako dobroj kombinaciji zvucne (x-fi Fat) i sluski (Zalman 5.1), i mogu ti reci da cujem svaki sum po mapi.i mrzim, ali fakat mrzim kad mi se lik dosulja u ninja balerinkama i prozuji pored mene, a kako se kaze, ni vidio a kamoli cuo

pogotovo kad si zakacen na sabotage gdje je zvuk ona prevaga tko ce pobijediti i kad neprijatelja oda izdajnicki treptaj kurjeg oka.