View Single Post
Staro 11.09.2008., 13:17   #104
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Da, bila je to loše postavljena igra.

Bilo je dobro dok nismo dobili onaj glupi gol. Englezi su imali više loptu u nogama,ali mi smo bili konkretniji. Nakon gola se igra raspala i nismo se mogli vratiti. Kolko god Kovač nije trebao dobiti crvendaća, sumnjam da bi dobili tekmu i da nije bio isključen. Jednostavno nismo mogli odgovoriti na igru Engleza.

Bilić nema dovoljno iskustva za ovakve utakmice. Ovdje se na neki način ponovila Turska, kojoj smo na Euru trebali utrpati nekoliko komada, a na kraju smo ispali na penale. Imamo jedan sistem igre koji se ne mijenja kad te protivnik stisne, ili ti nađe slabu točku. Moramo imati alternativu.

Walcott je nakon gola ''poludio'', trebalo je odmah reagirati i uštopati ga. Pranjić ne može dovoljno kvalitetno igrati obranu na ovakvom igraču i tu je Bilić trebao reagirati odmah na poluvremenu. Nakon gola Walcott je još 3-4 puta izvozao Pranjića do poluvremena i bilo je jasno kako će se priča dalje odvijati. Tri gola su skuhali po toj strani.

Isto tako nemamo rješenja kad protivnik zatvori Modrića. Ne smije nam samo o njemu ovisiti igra. A Rakitić je jučer potpuno podbacio. Pletikosa pak već dugo nije obranio ništa...

Očito je da nema ni uvježbanih varijanti za igrača manje jer smo se preloše raspali nakon kartona.

No s druge strane, bilo je pitanje vremena kad će Englezi proigrati. Već nekoliko godina igraju ispod svake razine, Capello je očito našao recept.

Dobri smo i možemo na SP, nije kraj svijeta, ali bit će jako teško. Nadam se da će nas ova utakmica spustiti na zemlju.
Mislim da na kraju neće presuditi naše međusobne utakmice s Engleskom, već rezultati s bliskog istoka. Guibit će se bodovi u Ukrajini, Bjelorusiji, pa i Kazahstanu...