Citiraj:
Autor Valg
Ja sam si baš mislio kupiti X-530, ali koliko vidim dosta ste ih popljuvali... A dobro, nek Logitech radije proizvodi mišonje i tipkovnice, a ne poluproizvode od zvučnika...
Al kad pogledaš taj set nije toliko skup, koliko je dobar - to ne znam...
Što se tiče zvučnog sistema kojeg sada koristim, to je direktan predhodnik ovog seta:
http://hr.europe.creative.com/produc...&product=10321
Dakle sve je isto, samo što je 5.1 umjesto 7.1.
Već me dobrih 6 godina služi, jedino što mogu zamjeriti je joistick koji je postao onako "neosjetljiv" tj zna se sam od sebe smanjiti, pa moram kotačić malo zarotirati da opet progovori... Želio sam to riješiti kontakt sprejom, ali ga nisam nigdje našao za kupiti i ne znam dali se takvo što i proizvodi više... Uglavnom s tim se našprica potenciometar i on ponovno "hvata" kao nov, jer nadomjesti istrugane čestice...
Ako itko ima kakav dobar prijedlog, neg mi pošalje PM ili ovdje u ovoj temi... Hvala...
|
Normalno da su qrc u usporedbi sa drvetom,ali pazi,te zvučnike dobiješ za mizernih 300kn,350 max sa 2g garancije,70W RMS-a,5.1 i veoma solidan drveni woofer za prosječne sobe od 15tak m2,do 20.
Mislim zbilja da pljuvanju nema mjesta,koristim ih već dosta dugo i u sprezi sa X-fi gamerom zvuče odlično.Visoki su precizni,bass redirection također zvuči dobro,crystalizer je na 33%,EAX effecti ON,na room preslikani sa realtekovih postavki eq,i tako to.
Zvuče više nego solidno za 350kn šta ti je,nemoj se tako lako zavaravati.
Ovo je tema drvenih 2.0 zvučnika,ne 2.0 vs. 5.1 jer ta dilema ionako ne postoji,osim u glavama neki kvazi-audiofila,za glazbu je 2.0 majka dok je za sve ostalo 5.1 zakon. Uvijek bilo i uvijek će biti.
Sam procijeni šta više radiš na računalu,tj šta slušaš i za šta ti zvuk služi. Ali reći da ne valjaju X530 je suludo,takav sistem dobiti za 300kn je ravno ljubiti se u guzicu.Od sreće.Pogotovo kad vidiš kakva 2.1 smeća se prodaju za te cifre.