View Single Post
Staro 10.09.2008., 22:47   #12
munst0r
Premium
Moj komp

munst0r's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Na zalost, cini mi se da stvarno nema nikakvog modema/rutera u samoinstalacijskom paketu...
Takodjer, kaze stricek da mi moramo uzet njihov ruter (sto mi nema bas previse smisla). Doduse, nema mi smisla ni da naplacuju 200kn za splitter i par kablova. Al eto...

To znaci da najjeftinija opcija (bez ugovora na 24 mjeseca) iznosi 1000kn (200kn za samoinstalacijski paket i 800kn za ruter), a to mi je malo previse...

Nego, mozda netko ima neku dobru ideju... Treba mi nekakav ADSL. Flat. Po mogucnosti bez ugovora. Ili maksimalno na 12 mjeseci.
Prvo sam pokusao s Iskon.Duom, ali sam nakon 2 tjedna dobio odgovor da nam T-com ne da paricu na centrali. Dakle, otpada i Amis jer bi vjerojatno i njima T-com odbio zahtjev. Metronet kaze da trenutno nema tehnickih mogucnosti za uvodjenje ADSLa na ovoj adresi, a T-com mi za uvodjenje MaxADSLa uzme 1000kn.

Trenutno mi se kao najbolja opcija cini Iskonov HR.Duo. Dakle, prvo bih uzeo od T-coma telefonsku liniju (1kn na akciji, 12 mjeseci ugovor), a zatim na nju prikeljio HR.Duo (450kn bez ugovora). No, tada mjesecna pretplata ispada 231kn (73kn za T-com liniju i 158kn za HR.Duo 2mbit flat). A to je dosta skupo za tu brzinu. Pa, ako netko ima ideju, svi prijedlozi su dobrodosli...
munst0r je offline   Reply With Quote