Citiraj:
Autor AMD
Bas citam forum i pisem sa N81
|
kako to? meni kad se pokusam ulogirat kaze da ne moze nesto i tak, a na neke druge forume hoce? btw. nisam stavljao novi software nego imam tvornicki, jel to mozda to?
Citiraj:
Autor karlito
huh, ponovno se zanimam za ovaj mob., a u međuvremenu mi je uletio Samsung E770, koji je sad negdje u lovu na divljač u pustim predjelima Ivančice....  , pa sad ponovno tražim neki novi mob i eto, sjetm se ove Nokie....
....baš je super mob, al danas mi je važno da mob ima dobru kameru i GPS (GPS, ne radi toga da mogu reči ja imam mob sa navigacijom, nego mi baš treba i mislio sam zasebno kupit neki Garmin navigator, pa zašto ne imat all in one uređaj....  ), a to je baš ono čime se N81 ne ponosi....sve ostalo zakon...
....sviđa mi se i 6210navigator....ima Gps, kamera je ok...ima ko kakva iskustva sa njom ??
|
evo ja jos uvijek imam n81, ali da sad kupujem mob uzeo bi n78 ili e71... oba modela imas u vipu samo uzmi vipme box za sicu i prebaci broj na pretplatu u tarifi 25 i prvi te izadje oko 2000 kn, a drugi oko 2100 kn odmah i 37,50 kn svaki mjesec 24 mjeseca preko trajnog naloga...
oba uredjaja dakle n78 i e71 rade sa svim karticama tj. nisu zakljucani...
ovaj 6210 navigator nije tako los i ok izgleda, ali ja bi radije uzeo jedan od ova dva...
btw. za e71 nisam siguran da ima navigaciju...
eto toliko...
pozz