View Single Post
Staro 10.09.2008., 19:39   #154
Chandler
Premium
Moj komp

Chandler's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Evo ovako par pitanja da ne otvaram novi topic.
Stigla grafa i dao mi je jedan frend kabl koji sluzi kao adapter znaci sa tim 6pinskim pcie,i spojio i radi.
Jel taj kabl sluzi samo za napajanje ili ima i neku drugu funkciju? Vidim ventilator na grafi se vrti znaci valjda je to to?
Spojio sam to na svoje 300W napajanje,a dao mi je i frend jedno od 400W nekakav MS ili MSI?

Temp grafe nakon jedno 20-ak minuta igranja euro truck simulatora(nisam neki gamer ovo je valjda jedino sto igram) je bila 53 stupnja. Jel to ok,koliko vidim kretala se negdje od 49-53

I sad kad sam stavio detalje na max nakon cca. nakon 5 min mi se smrzla igra i pojavilo se ono send don't send,pa sam smanjio na medium i onda je radila pa se smrzla zvucna(to cu otvoriti novi topic da vidim o cemu se radi jer nema veze s ovime,to se i prije desavalo).

E sad jel da metnem ovo drugo napajanje jel bi to sta pomoglo?
Inace konfa je dost slaba(athlon 2600+,2x256 ram-a ddr),ali kazem kad sam stavio detalje na max, igra je ok radila malo je znala trznut ali je to ok naspram fx5700le gdje je sve bilo low i morao sam i retrovizore pogasiti da bi mogao voziti.

Kazem ventilator na grafi radi,jos je i kuciste jedna strana otvorena,e sad dali se smrzla zbog toga sto sam ju preopteretio ili zbog necega desetoga?

Napominjem opet nisam neki strucnjak,ali tko pita ne skita!
Al sam se raspiso!!!! Pomagajte heheheh!
Chandler je offline