View Single Post
Staro 10.09.2008., 16:49   #86
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
A ono pitanja su ti malo onako i već si mogao dobiti odgovor da si pročitao ovu ili onu drugu temu a ne čekati toliko dugo.

1. Ima language pack, nikad se nisam sa tim igrao navikao sam na englesku verziju.
2. Indexiranje je pravljenje baze podataka o fileovima u folderima koje si odredio da se indexiraju. Defaultno su već neki postavljeni. Korisno za brzo traženje ali dok se indexira Vista rošta po hardu. Paging file je nešto sasvim drugo i ima veze sa virtualnom memorijom...
3. Vjerojatno su tako zamislili, imaš restore pointova, loš im je disk management...
4. Nisam baš shvatio pitanje. Vjerojatno misliš pokrenuti instalaciju, obrisati particije i onda ih spojiti ili ih spojiti sa neki drugim programom? Pod recovery dvd-ovima misliš na što? Image cijele particije na kojoj je Vista?
sori, da, uhvatio sam već neke odgovore čitajući ostale teme. ovdje sam postavio pitanja jer mi je prva izletila na searchu

4. pošto je bila predinstalirana vista, imao sam 3 particije ( - jedna od njih bila je i recovery (točno tako nazvana) od nekih 10gb), 4tu sam sam napravio iz ove C:

a napravio sam one recovery dvd-ove po uputama, pa me sad zanima jel mogu tu particiju (gdje je u biti valjda taj isti recovery koji mi je i na dvdima) normalno formatirat, i onda u vistinom disc managementu pridružit drugoj

pozz i hvala

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline   Reply With Quote