pozz ekipa!
dakle , imam PC spojen (zicanom vezom) na Tilgin router koji radi u routing modu i wlan je ukljucen 24/7, i sve radi sasvim ok.
Na router, za pristup netu, imao sam spojen laptop, standardno preko wirelessa, i sve je radilo sasvim ok dok...
Nakon sto sam reinstalirao windowse (svi driveri su snimljeni), laptop se nikako nece spojit na wireless(router radi savrseno i tako je podesen, napominjem da postavke na routeru nisu mjenjane i sve je radilo do reinstalacije win na laptopu),
ako laptopu ostavim da obtaina IP automatski, pri konekciji stalno trazi IP mreze i nikako da se spoji. kada mu rucno stavim IP i DNS adrese uspije se konektat, veza izdrzi oko sekunde, zatim puca, pa ponovno uspjesno konektanje i tako se ponavlja u beskonacnost...
cijelo vrijeme adsl radi sasvim ok na PC-u, signal kojeg hvata laptop je savrsen(mrezu 'vidi' uvijek), wlan kartica na laptopu nije pokvarena sve radi samo me muci ta konekcija, nije mi jasno u cemu je problem.
Pa ako netko ima kakvu ideju sta se desava ili daj boze i rjesenje, bio bi jako zahvalan!