evo danas su mi stigli sa zakasnjenjem ovi laserski misevi od sharkoon-a. Prvi dojam: mis mi odlicno lezi ali ne tiliko ko predator ali to ionako ovisi o saci pojedinca. max osjetljivost kod ovog misa ja 2000 dpi naspram 3200 za trustov model ali vecini ljudi nije potrebno vise od 1600-2000. ima 2 bocne tipke koje mu sluze samo za promjenu osjetljivosti (400, 800, 1600, 2000) i nemoze ih se mappat za nista drugo jer uz mis ne dolazi nikakav softver. isprobo sam ga u Frontlines-ima i COD 4 i moram rec da mi bolje lezi Trust, ali ima jedna stvar koja mi je bolja na rush-u, a to je mogucnost promjene dpi-a u oba smjera dok na trustu za to ima samo jedna tipka pa se mora loopat da dodes do zeljenih dpi-a. po kvaliteti izrade misevi su na istom nivou. btw, Rush je od Predatora jeftiniji za oko 20 kn.. ako se dvoumite koji od ta dva je bolji uzmite onaj koji vam bolje lezi u ruci, a ako su vam oba super za drzat onda ako igrate uglavnom ulogu snajpera u fps-ovima onda uzmite rush zbog brze izmjene dpi-a, za ostalo trust..