Plastika je ista, ali razlika je ispod plastike (ne mislim samo na komponente, nego na posebna ojačanja). Tako bi barem trebalo biti. 20 serija je lošija, zato su brže-bolje izdali i 30 seriju (673x i 683x).
Inače, promijenio sam dosta laptopa i HP je trenutno top klasa (sa lenovom i možda dell-om). Sa HP-om od 5k kuna po kvaliteti izrade može se nositi i FujitsuSiemens, ali Lifebook serija, koja je dvostruko skuplja (službeni laptopi su nam LifeBook-ovi). Osim toga, trebao mi je lap sa docking station-om (ne nekim port replikatorom koji se ušteka u USB i štajaznamgdje, nego pravi docking na koji se laptop samo "nabode"). Takvo što imaju rijetki lapovi koji koštaju puno više, a i sami dockovi koštaju ajme. Sa 6715b dobiješ lap i docking station za 4,5k kuna (doduše, na 6715b ne radi DVI na dockingu) - to je jednostavno nemoguće imati kod bilo koje druge firme.
Svakodnevno sam nabadao i vadio (bez bezobraznih komentara, molim

) 6715b, kao što to sada činim sa 8510p (na kojem radi i DVI

) sve i radi kao i prvi dan - ništa se nije rasklimalo. A, nema mi većeg užitka nego staviti lap na docking i raditi kao na pravom desktopu - na vanjskom 22" LCD-u, sa vanjskom tipkovnicom i mišem, a bez spajanja sto kablova svaki put. A, kad mi zatreba na putu - samo stisnem polugu i lap je spreman za put