Citiraj:
Autor daytripper
i kaj si napravil ?
|
Graficka ocito ili ne radi kako treba ili se jednoctavno nevoli sa maticnom u svakom slucaju otkrio sam da kod hladnog starta (znaci nakon sto komp nije radio bar 2-3h) mu treba 20ak sec da MBO pusti onaj Biiiiip, e sad kad je jos komp vruc normalno se pali pa sam probao sa 2 druga napajanja (Seasonic S12 430W i Corsair TX650) tako da sam napajanje anulirao kao problem, btw ovog TX650 sam kupio zbog ljubavi na prvi pogled), MBO nisam mjenjao ali sam se posluzio sljedecim trikom: izvadio sam graficku van i upalio komp i gle cuda nakon tocno 5 sec(a komp je bio hladan) MBO pusti onaj zvuk da nesto sa grafom nije u redu.......na ovo dodajem problem koji imam sa grafom od prvog dana(nema slike sa SL DVI kabelom bez ona 4 analogna pina oko +/- pina) di nema slike do dizanja WINsa(koristio sam Dsub/DVI preklopku za BIOS i sl.).
Uglavnom znam da nije pravilo i da je samo stvar statistike ali ubuduce cu prije stat bos u govno nego kupit grafu 50-100kn jeftiniju od nekog PowerColora i sl. nego dat 50kn vise za ASUSa, Gigabytea, Sapphirea......

Jos mi preostaje proba graficke kod suseda da vidim stanje dali je za reklamaciju ili ne, ali uglavnom od danas trazim novu grafu serije 3/4 ili cak NV 8/9
@EDIT
Nakon poduzeg razmatranja odlucih se za 9600GT