View Single Post
Staro 09.09.2008., 10:44   #3557
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Da, jbg, evo sad sam te vidio na BTD-u, kad smo napucavali ovu Showdown, bio sam među prvima, i onda slučajno crknem u 5. rundi i jbg... prestignu me njih petorica, imao sam oko 150 killova

Rekao je onaj admin da ce se resetirati rankovi jbg, al dobro, sad sam tamo 32. lvl
Idu brzo rankovi sa tisučama naziručih zombija

Samo su uyebali malo sad, stavili 3 puta više zombia, (u 10. rundi preko 1500 zombija, ako ne i više) i ono za kupljenje municije stavili možda 1 minutu

Nemoguće teško poslije 7-8 runde to izdržati
Da i ja sam tebe skužio ali sam bio u gužvi sa obranom da nekej pišem

Da sad je bad jer kod njih zombiji imaju hebački health - prije je u 10 naletu bilo oko 800 zombača....

Igram ja ponekad na jednom drugom serveru koji nije baš namješten ali ima 8 naleta a u 7 naletu 1600 i u 8 naletu 3200 zombača
Makar im je health mali pa ih je jednostavno ubiti nikada nije niko uspio doči do kraja 8 naleta - jednostavno nema dosta municije.....

Ovi su BTDovci bar dignuli i količinu municije - ne znam jesi li skužio.
Osim toga ne smeta me jer ljudi rade na razvoju moda pa su promjene očekivene - ipak je to test server.

Vidimo se tamo
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote