Evo ovako vidim da ovde vlada AntiHam raspoloženje. Iskreno meni on nije favorit (nego Kimi, koji je moj najdraži vozač!), ali šta je momak super vozi s obzirom da je prošlogodišnji debitant i da se ravnopravno nadmeće sa najvećim kvalitetama od vozača trenutno.
Isto tako, on je crnac i sl. je glupost jer je čovjek zasluženo došao da 1st mjesta. Kako sam jučer pratio, jednostavno je imao super start, i super je odvozio utrku. Stizao je Kimija iz kruga u krug (manje više) i onda mu se približio. Kada su oni u žaru borbe užli u zavoj, bilo je kasno za kočenje što se vidilo i blokiranjem guma. Sada kako u stvarnosti postoji SUPER REALNA
FIZIKA normalno je da čak ni bolid ne staje u metar. Kako je Rai na dobroj putanji, Ham ga može udarit ili izbjeć preko šikane. Sada dosta ljudi pametuje ali on je korektno propustao Raia. Ostali komentari su tipa zbunio ga je i sl. su glupost. Glupost je zato jer vozač koji vozi F1 pa i ostale auto discipline, mora biti potpuno koncentriran i pribran (ako ne može, njegov problem

).
MIslim da sam dosta napisao, i strašno mi je žao da se ovakve stvari događaju.
BTW mislim da je Ham udario Kimia da bi dobio DISKVALIFIKACIJU + 20mjesta na sljedećoj ( slično je nešto i bio zaradio,

)
Kada je ovo prošlo samo se nadam da ću biti dogodine na Spa!